Hem & inredning
Data & Elektronik

Akademibokhandeln i Emporia köpcentrum

Akademibokhandeln på Emporia i Malmö

Akademibokhandeln Malmö på Emporia är den marknadsledande bokhandelskedjan i Sverige med ca 130 butiker spridda över hela landet. Vi erbjuder ett brett sortiment av böcker kompletterat med ett noga utvalt sortiment av pappers- och kontorsprodukter för privatkunder och företag. Nätbokhandeln Bokus är ett dotterbolag till Akademibokhandeln.
Personlig service i inspirerande butiker
Akademibokhandeln finns lokaliserade på starka marknadsplatser och erbjuder shopping i välkomnande och inspirerande miljöer. Personlig service med tips och idéer ska bidra till att det blir enkelt och roligt att hitta och handla hos oss. Vi har utöver vårt breda sortiment i butikerna över 8 miljoner svenska och internationella boktitlar som beställningsvaror. Akademibokhandeln vill bidra till läsglädje för alla, varje dag!
Kort historik
Akademibokhandelsgruppen bildades 1992 genom en sammanslagning av Academus AB och Esselte Bokhandel AB, som förvärvades av Konsumentföreningen Stockholm 1987 respektive 1990. 1998 blev Akademibokhandeln en del av KF. Vid årsskiftet 2012/2013 gick Akademibokhandeln och Bokia ihop och beslutade att bedriva den nya gemensamma bokhandelskedjan under varumärket Akademibokhandeln. Omprofilering av Bokia-butikerna har genomförts successivt under 2013. I mars 2014 förvärvades nätbokhandeln Bokus, som nu är ett dotterbolag till Akademibokhandeln.
Vår affärsidé
Akademibokhandeln Malmö på Emporia har ett brett och väl sammansatt sortiment av böcker, pappers- och kontorsvaror. Vi erbjuder också övriga varor, som bidrar till vår lönsamhet och har en naturlig plats i bokhandeln. Vi driver en stark och lönsam bokhandelskedja i modern tappning med centralägda butiker och franchisebutiker. Detta gör vi på ett inspirerande och personligt sätt med fokus på kunskap, service och tillgänglighet. Våra kunder består av privatpersoner och företag i hela Sverige.
Akademibokhandelns läsecirkel Låna & Läs
Kärlek, fakta, fiktion, spänning, underhållning och bildning. Ibland i ensamt majestät, ibland i en fängslande kombination. Genom vår läsecirkel Låna & Läs kan alla hitta en bok att älska eller fundera över. Med 55 böcker i ett urval och 12 härliga månader att välja och vraka! Hämta en bok i en butik och läs i den takt som passar dig. När du är redo för en ny bok kan du byta i alla våra butiker där Låna & Läs finns. Medlemskapet kostar 399 kronor och läsåret löper mellan 1 september och 31 augusti. Från oktober t o m april släpper vi ytterligare sju titlar som blir tillgängliga för dig som är medlem i Låna & Läs. På så sätt får du tillgång till aktuella böcker över hela året. Välkommen in och bli medlem i någon av våra butiker
Akademibokhandelns Läsborgarmärke
Hjälp dina barn att ta Läsborgarmärket! Kommer du ihåg den svindlande känslan när du lärde dig läsa? Svarta krumelurer som plötsligt får mening och blir ett expanderande universum. Egentligen är det otroligt att vi kan lära oss läsa, enligt forskarna. Talet är givet människan, men skriften måste vi tillägna oss genom oerhört komplicerade processer, som den mänskliga hjärnan egentligen inte är byggd för. Klart man är värd medalj, när man har lyckats med den bedriften! Akademibokhandeln lanserade Läsborgarmärket hösten 2011 och är tänkt som inspiration och uppmuntran för den som just har knäckt läskoden och kämpar för att få flyt i läsningen. Satsningen blev en succé: sedan starten har över 300 000 läskort och upp emot 100 000 märken delats ut, i vitt, rött och svart. Att ta Läsborgarmärket är kostnadsfritt och ej förbundet med köpkrav från Akademibokhandeln.

Save Icon selectedSave Icon
Akademibokhandeln

Akademibokhandeln

close iconStängt
hours

VILL DU SE MER? DU KANSKE ÄVEN GILLAR

POP-UP BUTIK
Rugvista
Stängt

Vi har fler butiker som vi tror att du kommer gilla