Tillbaka

Emporia

deal image

Emporia-en upplevelse utöver det vanliga!

Emporia ligger i det expansiva Hyllieområdet i södra delen av Malmö, mitt i hjärtat av Öresundsregionen med knappt sex minuters resa från Malmö centrum, tio minuter från Köpenhamns flygplats Kastrup och 27 minuter från centrala Köpenhamn.

Med sin internationella atmosfär, omfattande utbud av butiker och utmärkta service, är Emporia i särklass Skandinaviens främsta köpcentrum.

Emporia erbjuder, med sina 70 000 kvm av shopping, mat, kultur och underhållning, sina besökare en unik, modern shoppingupplevelse i en exceptionell arkitektonisk miljö. Emporia har drygt 150 butiker, restauranger och kaféer. Emporias kunder erbjuds ett unikt servicekoncept med avkopplande miljöer, bemannat servicecenter, gratis WiFi, lekområden för barn och annat som ger en behaglig och angenäm shoppingupplevelse.

Arkitektur, design och miljö har gått hand i hand i skapandet av en härligt okomplicerad fristad för shopping. Visionen är att besökarna ska uppleva att de påbörjar en resa in i en värld av unika möjligheter.

Emporia är en av Europas mest ansedda köpcentrum, med massor av utmärkelser. På taket till Emporia finns en unik takpark (27 000 kvm) som är öppen för allmänheten. Parken utgör förutom en magnifik utsiktsplats över Öresund också en väsentlig del i Emporias miljöstrategi. Emporia är det första shoppingcentret i Sverige som miljöcertifieras enligt BREEAM.

mall-image
manager

Martin Lundquist

Shopping Center Manager

Kontakta oss

Översikt

icon

136

varumärken

View More
icon

27

restauranger

View More
icon

2012

byggår

images

Service

Ett engagerat center

mall-imagemall-image

Ett engagerat köpcentrum

Emporia är en del av Klepierre-gruppen som engagerar sig i att bidra till en bättre planet, ett bättre samhälle och en bättre mijö. Vi arbetar med meningsfulla aktiviteter och initativ varje dag på våra köpcentrum runt om i Europa.

Dessa aktiviteter har burit frukt och finns synliga i såväl tekniska förbättringar som i solidaritetsinitataiv.

Från 2019 har Klépierre-gruppens shoppingcenter:
-upplevt en minskning på 29% i energiförbrukning sedan 2013 på de gemensamma ytorna.
-Använt 93% förnybar elektricitet i de gemensamma ytorna.
-Återanvänt 93 % av avfallet