Mode

Foot Locker i Emporia köpcentrum

Foot Locker på Emporia i Malmö

På Foot Locker Malmö på Emporia i hittar du alltid ett stort urval av trendiga sportskor och sportkläder - allt från gamla skolan till de senaste nyheterna, plus massor av coola tillbehör. Våra läckra kvalitet kläder följer de senaste trenderna, ibland inspirerade av musikindustrin och vad som händer på världsscenen. I våra butiker hittar du speciellt massor av sneakers. Vi har både skor för dig, som kommer att vara modig och ha de unika sneakers eller du går mer för klassiska sneakers, vars färg och uttryck innebär att du kan använda skorna för varje tillfälle. Vi har märken som Nike, Adidas, Puma och Converse All-Star.

Guide till att hitta rätt sneakers

Våra butiksbiträden älskar även street style och sportig stil. Fråga dem om råd om sneakers säljer bäst just nu, eller be dem att få de senaste sneakers för dig. Vi har många par sneakers, hittar du inte många andra ställen, så valet är stort och vi följer alltid de senaste gatu stil trender.

Oavsett om du ofta köper sneakers och sportskor eller om du bara kastat dig ut i stil, vi är här för att hjälpa. Vi kan alltid hjälpa dig att klä stilar, vilket ger dig köpte lite kläder som du känner dig bekväm i.

Vi ses på Foot Locker Malmö på Emporia!

Save Icon selectedSave Icon
Foot Locker

Foot Locker

close iconStängt
hours

VILL DU SE MER? DU KANSKE ÄVEN GILLAR

Carlings
Stängt
GLENSIA
Stängt
Smarteyes
Stängt

Vi har fler butiker som vi tror att du kommer gilla