Service

Parkers Wash i Emporia köpcentrum

Parkers Wash Malmö, Emporia

 

Parkers Wash grundades 2010 med tanken om att erbjuda bilvård med både god kvalitet och service. Vi vill erbjuda allt från tvätt, rengöring och rekonditionering till polering, vaxning och tjänster inom bilverkstad. Vårt fokus är att vara noggranna och vi tvättar alla bilar för hand för att inte repa lacken på din bil. Vi torkar även bilarna med mjuka trasor som även de är snälla mot lacken. Genom att vi torkar bilarna ordentligt efter tvätt minskas risken för rost på din bil.

Vi vill göra det enkelt och smidigt för dig som kund att hålla din bil ren. Med närheten till Hyllie och Emporia kan vi erbjuda en smidig service medan du gör annat exempelvis jobbar eller shoppar. Därför kan du även lämna in bilen vid vår disk på Emporia och sedan låta oss sköta resten. Ni hittar vår disk på plan 1. 

Lämnar du bilen till oss får du givetvis fri parkering i Emporias parkeringsgarage under hela dagen. Hos oss står din bil alltid tryggt och säkert i vår egen del av parkeringshuset Hyllie och på våra reserverade platser på Emporia.


För att garantera god service kan du som kund själv boka tid i vårt bokningssystem där du själv smidigt väljer den tid och tjänst du vill ha. Bokningssystemet hittar du på vår hemsida. 

Save Icon selectedSave Icon
Parkers Wash

Parkers Wash

close iconStängt
hours

VILL DU SE MER? DU KANSKE ÄVEN GILLAR

Shabany
Stängt
Cutters
Stängt

Vi har fler butiker som vi tror att du kommer gilla