Mode

Peak Performance i Emporia köpcentrum

Peak Preformance på Emporia i Malmö

Peak Performance grundades i Sverige 1986 av ett par passionerade skidåkare som beslutat att leva sin dröm. Sedan dess har vi varit engagerade i att göra tekniskt avancerade aktiv slitage och tidlöst fritidskläder, alla med kompromisslös kvalitet och naturen som inspiration. Active samling (Ski, utomhus, utbildning och Golf) är vårt hjärta och själ och där det hela började. För 25 år har vi skapat tekniska, moderiktiga och innovativa aktiva kläder som representerar vår passion för lekfulla och färgstark design.

Peak Performance är ett livsstilsvarumärke med en verklig historia och lång historia. Peak Performance konsumenterna inte delas in i åldersgrupper eller kön. Vi kallar våra kärn konsumenter "Sociala äventyrare". Sociala Äventyrare är människor som söker nya upplevelser, njuta av att vara ute och vara aktiva, som umgås med vänner och träffa nya människor. De har ett öppet sinne, kärlek skidåkning och snygg design. De gillar äkta saker med en historia och de aldrig kompromissa när det gäller kvalitet."

Våra produkter och allt vi håller sig till den enkla filosofin att vi har haft från början: Att produkter som vi själva gillar och vill ha. Det hela började med skidkläder, men sedan insåg vi att vi behövde något att bära efter skidliftarna stängd. "

Välkommen till Peak Performance Malmö på Emporia!

Save Icon selectedSave Icon
Peak Performance

Peak Performance

close iconStängt
hours

VILL DU SE MER? DU KANSKE ÄVEN GILLAR

BOSS Store
Stängt
Pandora
Stängt
Bik Bok
Stängt

Vi har fler butiker som vi tror att du kommer gilla