Mode

Thomas Sabo i Emporia köpcentrum

Thomas Sabo på Emporia i Malmö

THOMAS SABO Malmö på Emporia är ett globalt ledande smyckes-, klock- och skönhetsföretagen med design, försäljning och distribution av livsstilsprodukter för både kvinnor och män. Företaget grundades av Thomas Sabo i staden Lauf an der Pegnitz i södra Tyskland år 1984.

en i Malmö på Emporia ger kunderna en unik THOMAS SABO-upplevelse: Vi erbjuder alla delar av ”the world of THOMAS SABO”: allt från den lite mer sofistikerade kollektionen Glam & Soul och den rockiga Rebel at heart – inklusive Love Bridge som lanserades 2015 - till de mångsidiga kollektionerna Charm Club och Karma Beads. Alla befintliga THOMAS SABO-kollektioner är perfekt harmoniserade när det kommer till design och inspiration.

Susanne Kölbli, som är THOMAS SABOS designchef, ger varumärket äkthet och själ genom sin otvivelaktiga stil. Tillsammans delar de ett finkänsligt intresse för trender, främmande kulturer, mode och stil. Utöver deras unika stil som präglas av en noggrannhet för detaljer och medvetenhet kring trender har de stor respekt för det material som används i tillverkningen. Allt material uppfyller därför de absolut högsta kraven när det gäller produkternas kvalitet och utformning.

Välkommen in och upplev THOMAS SABO-världen du också!

Save Icon selectedSave Icon
Thomas Sabo

Thomas Sabo

close iconStängt
hours

VILL DU SE MER? DU KANSKE ÄVEN GILLAR

Stadium
Stängt
Smarteyes
Stängt
Shabany
Stängt

Vi har fler butiker som vi tror att du kommer gilla