Emporia_Extern_Artikel_1920x580_360kb

Välkommen på inflyttningsfest den 15:e juni (med upp till 25% rabatt)

Det vankas inflyttningsfest hos LYKO - och du är bjuden!

Det vankas inflyttningsfest hos Lyko – och du är bjuden! Men oroa dig inte, din favorit-beautybutik finns fortfarande kvar i Emporia. Läs mer!

 

Välkommen till Lykos NYA beauty playground i Emporia köpcentrum när vi rullar ut röda mattan för inflyttningsfest! Från klockan 12.00 den 15 juni är du välkommen att fira våra SPRILLANS NYA tillhåll. Du hittar oss på samma plan som tidigare – fast i betydligt glammigare, glittrigare och framför allt STÖRRE lokaler! Hur du hittar dit? Vi kommer vara OMÖJLIGA att missa.

 
Få exklusiv goodiebag

Inte ens Metgalan bjuder på bättre stämning än det kommer vara i Lykos nya butik på öppningsdagen! Kom hit och njut av live-DJ, Lyko-hjul med chans att vinna FINA priser SAMT en lyxig goodiebag till de första 100 som shoppar. Ja… och så planeras massa hemliga happenings så klart under dagen – men vi tänker INTE spoila!

Bara under festen: upp till 25% rabatt

Som att den GRYMMA stämningen inte vore nog kommer du under två dagar från öppning kunna gå bananas med upp till 25 procent rabatt på MASSA skönhet i nya Emporia-butiken. Fyll på dina lager av solkräm inför sommaren, fynda ögonskugga för säsongens festligheter eller köp den där Tiktok-trendiga vattenflaskan du sett på din FYP. Bara din fantasi sätter shoppinggränsen under vår inflyttningsfest! Vi ses där. 

Öppettider: 
15 juni 12.00-20.00
16 juni 10.00-20.00
Därefter gäller ordinarie öppettider!

Vart:
Samma våningsplan som tidigare i Emporia köpcentrum – fast i en lokal som är OMÖJLIG att missa.

Och du? Glöm inte att följa @lykoemporia på Instagram för att ta del av allt kul som planeras!