Hem & inredning

Lekia i Emporia köpcentrum

Lekia på Emporia i Malmö erbjuder de bästa, senaste, roligaste och trendigaste leksakerna för alla åldrar – små som stora barn!

Lekia är Sveriges största lekkedja, och vi har över 130 enskilda butiker i Sverige och Norge. Dessutom är vi också en av Skandinaviens största grossister inom Lek och Baby. Vi finns på den lilla orten, i det stora köpcentret och mitt i centrum. Våra butiker kan se olika ut inuti, men alla heter Lekia och har samma grundsortiment och kundpolicy. Det är viktigt för oss att du som kund ska uppleva hur enkelt och roligt det är att handla hos oss. Om du handlar en leksak i Malmö kan du byta den i Kiruna om det passar dig bättre.

Vi tycker att leksaker är det bästa som finns! Barn som vuxna, vi alla tycker om att leka och ha roligt. Från byggklossar, nallar, dockor och samlarfigurer, till bilbanor, pussel och ritblock. Allt sådant är mer än bara saker när vi växer upp. Det är saker som får oss att drömma, känna och lära. Det är därför som vi på Lekia tror på att leksaker är en viktig och naturlig del i alla barns utveckling.
Vi är leksaksexperter och kommer gärna med tips på presenter, julklappar.

Varmt välkomna till Lekia på Emporia i Malmö!

Save Icon selectedSave Icon
Lekia

Lekia

close iconStängt
hours

VILL DU SE MER? DU KANSKE ÄVEN GILLAR

ERBJUDANDEN

Vi har fler butiker som vi tror att du kommer gilla